Wat we doen

Zin in werk voor mens, team en organisatie

Werk krijgt meer zin als je er beter in kunt worden. Als je er plezier uit haalt. En als je er iets goeds mee bereikt voor een ander.

Met deze elementen zorg je voor meer zin in werk.

Teamontwikkeling

Meer zin in werk door effectieve samenwerking

Teamontwikkeling versterkt de samenwerking en samenhang in groepen. De teamleden voelen zich verbonden met elkaar en met het gezamenlijke doel. Met elkaar nemen ze beslissingen waar ze achter kunnen staan.

Zin in werk door teamontwikkeling

Mens & organisatie

Zin in werk vanuit het hart van je organisatie

Mens en organisatie zijn met elkaar in lijn als het werk zinvol en plezierig is. Als er ruimte is voor de menselijke maat in je organisatie. Als er evenwicht is tussen verandering en stilstaan, snelheid en rust.

Zin in werk door Mens & Organisatie

Leiderschap

Zin in werk door vertrouwen, veiligheid en duidelijkheid

Effectief leiderschap zet vertrouwen en veiligheid voorop. Dat geeft rust en duidelijkheid voor leider en volgers. Juist in de hectiek van alle dag.

Zin in werk door Leiderschap

Communicatie

Laat de zin van werk weerklinken in alles wat je doet

Communicatie verbindt het ‘waarom’, ‘hoe’ en ‘wat’ van organisaties. Communicatie zet mensen centraal, werkt vanuit het hart van de zaak en zegt meer met minder woorden.

Zin in werk door Communicatie

Werk met zin - Zin in werk

De meeste mensen in Nederland werken 28 uur of (veel) meer per week. Dan is het wel fijn als je werk zin heeft. En als je er zin in hebt.

Werk krijgt meer zin als je er beter in kunt worden. Als je er plezier uit haalt. En als je er iets goeds mee bereikt voor een ander.

In veel teams en organisaties werken mensen die geen zin hebben in hun werk en er de zin niet van inzien. Die doen zinloos werk en dat is jammer. Want zo gaat veel energie verloren.

Gebeurt dat ook in jouw team of organisatie? En wil je weten hoe je meer zin in werk krijgt? Lees meer over de elementen om zin in werk te verhogen. Of neem direct contact met ons op.