Over Lumax Producties

Lumax Producties is in 2006 opgericht door Karin Tempelaar en Arjan Hamberg. Werken aan een betere wereld en daarom ruimte voor verschillen en talenten was vanaf dag 1 de ambitie. 

Arjan Hamberg, Karin Tempelaar - Verbeter de samenwerking in teams, organisaties en netwerken - Lumax Producties

Karin is afgestudeerd in de Franse taal & letterkunde en de interculturele vergelijkende literatuurwetenschap. Ze is altijd geïnteresseerd geweest in hoe de culturele achtergrond van een mens van invloed is op de communicatie. Dat is belangrijk als je diversiteit wilt benutten en bruggen wilt slaan tussen bijvoorbeeld nieuw en oud.

Arjan is afgestudeerd in HRM en altijd nieuwsgierig geweest naar hoe de mens zich organiseert en samenwerkt. Hij is nieuwsgierig naar “de mens” en altijd op zoek naar talent en de ruimte om dit te laten excelleren. 

De combinatie van Karin en Arjan leidde tot een bureau waarin communiceren en veranderen hand-in-hand gaan. Een bureau waarin altijd gezocht wordt naar het beste resultaat en we dit verspreiden. Wij zien dat het beste resultaat ontstaat als er energie is, alle wijsheid gebruikt wordt en het talent de ruimte krijgt.

Lumax Producties begon toen Karin en Arjan zelf hun idealen en dromen de ruimte gaven, hun talenten gingen inzetten. Bouwen aan een betere wereld voor Luuk en Max (hun zonen) was hun inspiratie. Gesprekken tijdens de afwas en aan de keukentafel deden Lumax Producties ontstaan, persoonlijk geïnspireerd en bevlogen. Lumax Producties is uitgegroeid tot een bureau dat beschikt over een groot netwerk waardoor inmiddels in het hele land gewerkt wordt voor aansprekende klanten en complexe vraagstukken.

We geloven in werken aan een betere wereld en daarom zijn we actief lid van de koplopersgroep van MVO Nederland en participeren we actief in een breed scala van maatschappelijke initiatieven.

Onze kernwaarden

Optimisme en energie, een kernwaarde van Lumax Producties

Optimisme en energie

Elke dag een nieuwe kans om ons te laten verrassen en het verschil te maken. We stappen met plezier op de fiets en rijden de zon tegemoet.

Betrokkenheid, een kernwaarde van Lumax Producties

Betrokkenheid

We werken vanuit ons hart en voelen ons betrokken bij de belangen van onze klanten.

Inclusie, kernwaarde van Lumax Producties

Inclusie

Wij passen ons aan, omdat we diversiteit zien als meerwaarde. We zoeken naar alternatieven, dagen de waarheid uit en doen het samen.

Warmte en plezier, kernwaarden van Lumax Producties

Warmte en plezier

Wij laten energie stromen en creëren daarmee warmte. Dat vinden we leuk en daar worden we blij van.

Samenwerken, een kernwaarde van Lumax Producties

Samenwerken

Groeien en aan het einde van de dag beter zijn dan gisteren. Wij verbinden ons met de ander, omdat we geloven dat we elkaar nodig hebben om boven onszelf uit te stijgen en te excelleren.

Initiatief, een kernwaarde van Lumax Producties

Initiatief

We hebben het lef om te beginnen. Zien kansen, krijgen zin om te ondernemen en gaan over tot actie.

Onze klanten

Logo Hoogheemsraadschap van Delfland - klant Lumax Producties
Logo Veiligheidsregio ZHZ - klant Lumax Producties
Logo Hogeschool Leiden - klant Lumax Producties
Logo CAOP - klant Lumax Producties
Logo Hogeschool Windesheim - klant Lumax Producties