Over Lumax Producties - verbeteren samenwerking in teams, organisaties en netwerken

Over Lumax Producties

Lumax Producties is een organisatieadviesbureau dat de samenwerking in teams, organisaties en netwerken verbetert. We doen dat bij bedrijven die gave dingen maken en not-for-profit organisaties.

Onze missie

Als de samenwerking in jouw team, organisatie of netwerk verbetert, ga je met meer plezier naar je werk. Dan verbeteren ook de resultaten en haal je er meer voldoening uit.

Wij geloven in organisaties die de wereld van werk willen verbeteren door productieve samenwerking in teams, organisaties en netwerken.

Onze visie

Betekenis

Samenwerken is leuk, belangrijk en het gaat niet altijd vanzelf. Daarom is het belangrijk om te weten waarom je samenwerkt. Zodat je werk van betekenis kan zijn voor jou en je organisatie.

Cocreatie

Samen met alle betrokkenen werken we aan oplossingen waar mensen achter gaan staan. Die voelen hun eigen oplossingen. Zodat de samenwerking beter wordt door meer draagvlak.​

Resultaten

Samenwerken doe je om iets te bereiken wat je alleen niet kunt. Daarom helpen we je het gesprek te voeren over het resultaat wat je wil bereiken. En hoe je daar met elkaar komt.

Perspectief

Soms zijn de belangen niet helemaal helder of liggen de doelen uit elkaar. Dat zijn momenten waarop wij helpen met een nieuw perspectief, vreemde ogen of gewoonweg verwondering.

Wat onze klanten zeggen...

Zodra ik de eerste resultaten had gezien, dacht ik: “ja, dit is precies wat wij nodig hebben". Het beleidsplan is goed ontvangen (...) de burgemeesters waren allemaal zeer tevreden.

José Boons
Directiesecretaris 
Veiligheidsregio ZHZ

Eric voelt verhoudingen goed aan en weet belangrijke zaken bespreekbaar te maken. Door elkaar beter te leren kennen en te begrijpen hoe je collega in elkaar zit kun je beter samenwerken. Dit geeft vertrouwen en begrip, wat belangrijk is voor het goed functioneren van een team.

Reinier van Bemmel
Manager HRM CAOP

Arjan gaat het gesprek aan en maakt echt contact; dat is zijn stijl. Die werkwijze zorgt ervoor dat alle betrokkenen in openheid benoemen wat er goed gaat, wat er niet goed gaat en hoe dat verder kan worden ontwikkeld. Kortom, dat je echt met elkaar als team aan het werk bent.

Agnita Mur
Lid College van Bestuur 
Hogeschool Leiden

Onze naam

Lumax Producties is genoemd naar de zonen van de oprichters: Luuk en Max. Wij gunnen hen, hun generatiegenoten en de generaties die na hen komen, net zoveel kansen en mogelijkheden als wij zelf hebben. Liefst een beetje meer. Als naamgevers symboliseren Luuk en Max de blijvende impact die wij op de wereld van werk willen hebben.

Ons verhaal

Onze klanten

Logo Hoogheemsraadschap van Delfland - klant Lumax Producties
Logo Veiligheidsregio ZHZ - klant Lumax Producties
Logo Hogeschool Leiden - klant Lumax Producties
Logo CAOP - klant Lumax Producties
Logo Hogeschool Windesheim - klant Lumax Producties

Bekijk alle klanten...

Ons team

Arjan Hamberg - Veranderkundige, Strategisch Organisatieadviseur, Teamcoach - Lumax Producties

Arjan Hamberg

​Organisatiestrateeg - veranderkundige - sociaal innovator

Arjan is zijn hele leven al gefascineerd door de passie van mensen voor hun werk. Zijn nieuwsgierigheid en creativiteit zet hij in om in organisaties deze passie ruimte te geven en de samenwerking beter te maken. Als directeur van Lumax Producties is bij betrokken bij programma's voor teamontwikkeling, leiderschap en mens & organisatie.

Lumax Producties - Beleidscommunicatie, Verandercommunicatie - Lumax Producties

Karin Tempelaar

Adviseur beleids- en verandercommunicatie​

Karin heeft een brede ervaring op het gebied van Communicatie, P&O en kennismanagement. Door de essentie van concepten, ideeën en verhalen te verwoorden in heldere en toegankelijke taal maakt zij samenwerking beter. Als directeur van Lumax Producties is zij betrokken bij de communicatie van ontwikkelprogramma's en verandertrajecten.

Eric de Waard - systeemopsteller, organisatieopsteller, executive coach en teamcoach - partner van Lumax Producties

Eric de Waard

Teamcoach - ​expert in systeemdynamiek

Eric begeleidt organisaties, ondernemers, professionals en particulieren bij vraagstukken die gaan over ondernemen, werk en leven. Als associate van Lumax Producties is hij ondermeer betrokken bij programma's voor teamontwikkeling en leiderschap.

Wieteke Corstiaans - teamcoach, specialist vitaliteit in teams, HR consultant - Lumax Producties

Wieteke Corstiaans

Teamcoach - expert in sociale veiligheid

Wieteke richt zich op de natuurlijke kracht van medewerkers en teams. Zij stimuleert hen om – intrinsiek gemotiveerd – telkens te kiezen het beste uit zichzelf, hun functie en hun team te halen. Als partner van Lumax Producties is zij ondermeer betrokken bij programma’s voor teamontwikkeling en mens & organisatie.

Wil jij met ons samenwerken? Neem contact op