Colofon

Lumax Producties is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze actueel te houden en van correcte informatie voorzien.

Kom je toch iets tegen dat volgens jou niet (meer) klopt, geef het aan ons door.

Kennisplatform

De website van Lumax Producties - en met name de Lumax Producties blog - is bedoeld als open kennisplatform. Je reacties op achtergrondartikelen en vragen aan Lumax Producties zijn van harte welkom. Zo bouwen we met elkaar aan (kennis over) innovatieve en praktische (verander-)oplossingen in allerlei organisaties.

Als je reactie de algemene fatsoensnormen overschrijdt, kan Lumax Producties je reactie aanpassen. We vertellen dan altijd dat we de reactie aangepast hebben en waarom.

Privacy

Je gegevens, zowel persoonsgegevens als aanvullende informatie, gebruiken wij alleen voor het doel waarvoor je ze aan ons hebt gegeven. Wij geven je gegevens in geen geval aan derden.

Voor het bestrijden van spam op deze website maakt Lumax Producties gebruik van Mollom en Spamicide. Je hoeft daarom nooit bijna onleesbare letters en cijfers te typen (in zogenoemde captcha’s ), voordat je kunt reageren op ons blog of een formulier op deze website invult. 

Meer informatie: Privacyverklaring en cookiebeleid

Copyright

Op de teksten en het beeldmateriaal van deze website is een Creative Commons Licentie van toepassing. De gebruiker mag de inhoud van de website voor niet-commerciële doeleinden kopiëren, verspreiden en doorgeven maar niet bewerken. De gebruiker moet Lumax Producties als bron te vermelden.