De belofte van je potentieel

Zet de volgende stap en bereik je persoonlijke top

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Wil je weten hoe jij het verhaal van jouw toekomst zelf kunt schrijven? Hoe je je kunt profileren? Wil jij je potentieel ten volle benutten?

Lumax Academy biedt een uniek en eigen programma aan adviseurs die toe willen werken naar de volgende stap in hun loopbaan.

Als hoger opgeleide professional heb je een aantal jaren werkervaring opgedaan en je bent toe aan de volgende stap in je carrière. Je merkt regelmatig dat je om die volgende stap te maken nog iets mist. Je voelt en merkt bijvoorbeeld dat je niet tegen de senioriteit van je managers op kunt boxen. Tegelijkertijd wordt er een beroep gedaan op jou als ondernemende adviseur.

Het is tijd om te werken aan jouw verhaal en jouw profilering. Het is tijd om eruit te halen wat er in jou aanwezig is.

Het is als adviseur belangrijk om je eigen verhaal te ontwikkelen, zeker in een tijd waarin zingeving binnen werk steeds meer aandacht krijgt. Je bouwt verhalen op door ervaring op te doen en te reflecteren. Dat kun je versnellen door ervaring in een groep op te bouwen, zodat je kunt gaan putten uit een collectieve ervaring. Je ziet wat werkt en wat niet. Je komt daarmee in een vergelijkbare positie als die externe adviseur die honderduit kan vertellen over allerlei organisaties en projecten die hij of zij heeft gedaan en die ervaren collega die al zoveel heeft gezien. Je blijft zo de jeugdige en goed opgeleide frisse professional die put uit een enorme vijver van ervaring. “Senioriteit zonder grijze haren.”

Dat versterk je ook door in een groep met elkaar te reflecteren en de input en bespiegeling van de twee trainers die jou een veilige oefenruimte bieden om te experimenteren. Je bent eraan toe naar je persoonlijke top toe te groeien.

In het kort. Voor wie?

  • Je bent een hoogopgeleide professional (minimaal HBO)
  • Je hebt rond de drie tot vijf jaar werkervaring
  • Je bent waarschijnlijk ergens tussen de 25 en 35 jaar
  • Je bent toe aan de volgende stap in je loopbaan
  • Je bent op zoek naar “senioriteit”
  • Je wilt jouw verhaal kunnen vertellen en je bent op zoek naar inzichten en wilt ervaringen verzamelen
  • Je bent op zoek naar het ondernemerschap in jouw werk
  • Je bevindt je op een kantelpunt in je carrière

Je collega’s vragen je naar je professionele en volwaardige bijdrage (en niet om het verslag te maken of een nieuwe kan koffie te halen). Je staat steviger in je functie, jouw inbreng en kennis worden op de juiste waarde geschat en je excelleert. Jouw theoretische basis is meer dan goed op orde, het is een kwestie van zichtbaar je persoonlijkheid en expertise in het bedrijf neer zetten.   

Hoe doen we dat?

Je maakt deel uit van een groep professionals van vergelijkbaar niveau. Tijdens de eerste bijeenkomst van een dag maak je uitgebreid kennis met elkaar, met de trainers en elkaars vraagstukken. Kennismaking is een belangrijk element omdat we als groep een reis gaan maken naar professionele groei. Gedurende een aantal bijeenkomsten zal iedereen naar zijn persoonlijke top groeien en dat doen we door elkaars wijsheid en ervaring te gaan benutten en met elkaar samen te voegen.

Gedurende de volgende 5 bijeenkomsten (van 15.30 uur tot 18.30 uur) is er sprake van intervisie. Je deelt met elkaar ervaringen waarbij je onder begeleiding van Cisca Stasse en Arjan Hamberg reflecteert op je profilering als ondernemende en zelfstandige professional in loondienst.

Wie, wat, wanneer

Kick off dag: nieuwe datum volgt

Intervisie dagen: maandelijkse bijeenkomsten donderdagmiddagen van 15.30u tot 18.30u (inclusief lichte snack)
Nieuwe data volgen

Investering: €795 excl btw, inclusief locatie, catering en besloten leeromgeving

Herken jij je in de bovenstaande tekst? Schrijf je nu in voor ons programma.

Schrijf je in

Locatie: 
Dordrecht, Burgemeester de Raadtsingel
Groepsgrootte: 
Maximaal 12 deelnemers
Trainers: