Lumax Academy

Campus voor leiderschap, samenwerking & communicatie

Hoe kan ik van betekenis zijn voor mijn team, mijn organisatie, mijn klanten? Hoe ben ik effectief in de wereld waarin dat alles samenkomt?

Je leeft en werkt in een wereld waarin zingeving steeds belangrijker wordt. Daarin is kennis niet langer een bezit dat je kunt afschermen, maar iets vluchtigs en toegankelijks. De zin en waarde komt uit het toepassen en doorontwikkelen van kennis.

Je merkt dat de context van werk aan het veranderen is. De mens is ingehaald door de computer als productiefactor. Het belang van de menselijke maat groeit daardoor, net als het belang van (mede)menselijkheid. Dat alles in een setting waarin resultaten tellen. DE werkvloer bestaat niet meer en de relaties tussen werkende professionals kunnen je werkplek maken (of breken).

Veilige oefenruimte

Lumax Academy biedt interactieve high impact programma’s, waarin professionals werken aan hun talenten, kwaliteiten en effectiviteit. Onze ervaren trainers bieden een veilige oefenruimte voor nieuw gedrag en nieuwe vaardigheden. Tegelijkertijd dagen we je uit de grens op te zoeken en kritisch te kijken naar jouw bijdrage en effectiviteit. Dat is belangrijk want er staat ook wel wat op het spel; en het is leuk want jij kunt van betekenis zijn en bouwen aan je toekomst.

Programma's van de Lumax Academy

Vanaf juni 2016 bieden we onze programma’s bij open inschrijving aan, omdat we geloven in met elkaar leren en zoveel mogelijk mensen kansen willen geven. Door de programma’s ook via open inschrijving aan te bieden ontstaat de mogelijkheid van interessante en inspirerende cross-overs. De programma’s zijn gericht op de volgende thema’s:

  • Leiderschap: coachend leiderschap, leiderschap en volgerschap, persoonlijke ontwikkeling in de professionele context
  • Samenwerking: teameffectiviteit en zelfsturing, adviseren vanuit professionaliteit en betrokkenheid
  • Communicatie: motiverende gespreksvoering en feedback, dialoog in medezeggenschap

Nu al bieden we deze programma’s in-company aan, zodat leidinggevenden, professionals en teamleden ontdekken hoe zij van betekenis kunnen zijn in hun dagelijkse professionele context.