Promising Minds - begeleide intervisie voor young professionals | Lumax Producties

Promising Minds

 

Zet de volgende stap en bereik je persoonlijke top

 

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Wil je weten hoe jij het verhaal van jouw toekomst zelf kunt schrijven? Hoe je je kunt profileren? Wil jij je potentieel ten volle benutten?

Lumax Academy biedt een uniek en eigen programma aan adviseurs die toe willen werken naar de volgende stap in hun loopbaan.

Als hoger opgeleide professional heb je een aantal jaren werkervaring opgedaan en je bent toe aan de volgende stap in je carrière. Je merkt regelmatig dat je om die volgende stap te maken nog iets mist. Je voelt en merkt bijvoorbeeld dat je niet tegen de senioriteit van je managers op kunt boxen. Tegelijkertijd wordt er een beroep gedaan op jou als ondernemende adviseur.

Het is tijd om te werken aan jouw verhaal en jouw profilering. Het is tijd om eruit te halen wat er in jou aanwezig is.​

Begeleide intervisie voor young professionals

Het is als adviseur belangrijk om je eigen verhaal te ontwikkelen, zeker in een tijd waarin zingeving binnen werk steeds meer aandacht krijgt. Je bouwt verhalen op door ervaring op te doen en te reflecteren.

Dat kun je versnellen door ervaring in een groep op te bouwen, zodat je kunt gaan putten uit een collectieve ervaring. Je ziet wat werkt en wat niet. Je komt daarmee in een vergelijkbare positie als die externe adviseur die honderduit kan vertellen over allerlei organisaties en projecten die hij of zij heeft gedaan en die ervaren collega die al zoveel heeft gezien.

Je blijft zo de jeugdige en goed opgeleide frisse professional die put uit een enorme vijver van ervaring. Senioriteit zonder grijze haren.

Dat versterk je ook door in een groep met elkaar te reflecteren en de input en bespiegeling van de twee trainers die jou een veilige oefenruimte bieden om te experimenteren. Je bent eraan toe naar je persoonlijke top toe te groeien.

Over de facilitators​

Arjan Hamberg - Veranderkundige, Strategisch Organisatieadviseur, Teamcoach - Lumax Producties

Arjan Hamberg

Arjan Hamberg is oprichter en mede-eigenaar van Lumax Producties. Met een achtergrond in HR heeft hij een brede ervaring met verandering in organisaties en de ontwikkeling van leernetwerken.

Bij het begeleiden van een Promising Minds-groep weet hij deelnemers te stimuleren hun ideeën en talenten te delen met de anderen, zodat er synergie ontstaat. Daarbij helpt hij verbinding te maken met de vraag achter de vraag, zodat de deelnemers nieuwe inzichten en inspiratie krijgen.

Wieteke Corstiaans - teamcoach, specialist vitaliteit in teams, HR consultant - Lumax Producties

Wieteke Corstiaans

Wieteke Corstiaans richt zich op de natuurlijke kracht van medewerkers en teams. Zij stimuleert hen om – intrinsiek gemotiveerd – telkens te kiezen het beste uit zichzelf, hun functie en hun team te halen.

Als partner van Lumax Producties is zij ondermeer betrokken bij programma’s voor teamontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en innovatief personeelsbeleid.

Promising Minds - voor wie?

 • Je bent een hoogopgeleide professional (minimaal HBO)
 • Je hebt rond de drie tot vijf jaar werkervaring
 • Je bent waarschijnlijk ergens tussen de 25 en 35 jaar
 • Je bent toe aan de volgende stap in je loopbaan
 • Je bent op zoek naar 'senioriteit'
 • Je wilt jouw verhaal kunnen vertellen en je bent op zoek naar inzichten en wilt ervaringen verzamelen
 • Je bent op zoek naar het ondernemerschap in jouw werk
 • Je bevindt je op een kantelpunt in je carrière

Je collega’s vragen je naar je professionele en volwaardige bijdrage (en niet om het verslag te maken of een nieuwe kan koffie te halen). Je staat steviger in je functie, jouw inbreng en kennis worden op de juiste waarde geschat en je excelleert. Jouw theoretische basis is meer dan goed op orde, het is een kwestie van zichtbaar je persoonlijkheid en expertise in het bedrijf neer zetten.

Hoe doen we dat?

Je maakt deel uit van een groep professionals van vergelijkbaar niveau. Tijdens de eerste bijeenkomst maak je uitgebreid kennis met elkaar, met de trainers en elkaars vraagstukken. Kennismaking is een belangrijk element omdat we als groep een reis gaan maken naar professionele groei. Gedurende een aantal bijeenkomsten zal iedereen naar zijn persoonlijke top groeien en dat doen we door elkaars wijsheid en ervaring te gaan benutten en met elkaar samen te voegen.

Gedurende de volgende 3 bijeenkomsten (van 15.30 uur tot 18.30 uur) is er sprake van begeleide intervisie. Je deelt met elkaar ervaringen waarbij je onder begeleiding van Wieteke Corstiaans en Arjan Hamberg reflecteert op je profilering als ondernemende en zelfstandige professional in loondienst.

Promising Minds in het kort

 • Je ontmoet elkaar 4 keer per jaar in een vaste samenstelling, groepen zijn niet groter dan 12 mensen;
 • We voeren een dialoog over de onderwerpen die jou helpen groeien als professional, de leden bepalen met elkaar de thema’s;
 • Een keer per jaar nodigen we een inspirerende spreker uit over een thema naar keuze;
 • De investering bedraagt € 937 per jaar.

Enkele keren per jaar starten we met een nieuwe groep. Omdat we zoeken naar een goede mix van onderlinge verschillen en herkenbaarheid qua vraagstukken, maken we vooraf met alle geïnteresseerden kennis. Hierdoor kunnen we een goede inschatting maken of de leerbehoeften in een groep voldoende bij passen om elkaar te stimuleren en uit te dagen.

Heb jij interesse in deelname aan Promising Minds? Vul dan je gegevens op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.​