Het laatste vrijmifilmpje

Kill your darlings schreven we aan het begin van dit jaar. Dat doen we nu ook zelf: dit is het laatste vrijmifilmpje. Het format is voor ons uitgewerkt en daarom stoppen we met het uitzoeken van deze filmpjes.

De afgelopen maanden vonden we het steeds moeilijker worden om inspirerende, boeiende en verrassende filmpjes te vinden die niet meer van hetzelfde zijn. Uit de eerste reacties op het onderzoek naar ons weblog, nieuwsbrief en andere HR-diensten blijkt ook dat de vrijmifilmpjes veel minder gewaardeerd worden dan de achtergrondartikelen. 

Daarom gaan we straks, met de resultaten van het onderzoek en onze eigen ideeën, op zoek naar een nieuw format. Een format dat beter aansluit bij de artikelen en daaraan een inspirerende dimensie toevoegt.

Uit alle vrijmifilmpjes hebben wij een van onze favorieten gekozen. Het filmpje zelf is niet alleen leuk om naar te kijken (ook voor de 20e keer), maar heeft ook een passende titel: This too shall pass.

PS Ook jij kunt invloed hebben op het nieuwe format door het onderzoek over o.a. dit weblog. Bovendien maak je kans op een sneakpreview van onze nieuwe interactieve leeromgeving. Vul daarom nu de vragenlijst in (je hebt maar 5 minuten nodig).


Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Lumax Producties behoudt zich het recht voor reacties in te korten, te wijzigen of te verwijderen.
Heb je al een account op deze website? Log eerst in en schrijf daarna je reactie.

Copyright © 2010-2012 Lumax Producties * Colofon * Privacy en cookiesSitemap * Contact.

KvK 24444115 - BTW NL8199.44.749.B01